Ik word ouder

Een tijdje geleden schreef ik al dat ik oud word. Vandaag voeg ik daar aan toe dat ik “ouder” ga worden. Om precies te zijn “vader”.

Afgelopen vrijdag was de 20 weken echo. Dat is een belangrijke omdat er dan allerlei medische onderzoekjes gedaan worden en onderzocht wordt op allerlei mogelijke afwijkingen. Nou was het vrijdag nogal rotweer met harde sneeuw enzo. Ik vertrok dus ruim op tijd vanuit Amsterdam om op tijd bij het ziekenhuis te zijn. 2 uur reistijd zou toch genoeg moeten zijn. Helaas dachten de mensen voor mij daar anders over en gingen ze allemaal heeel langzaam rijden. Het resultaat was dat ik precies aankwam bij het ziekenhuis toen de echo klaar was.

Gelukkig was alles ok. Het was eigenlijk een 18 weken echo en daardoor was het ook nog niet helemaal met zekerheid te zeggen of het nu een meisje of een jongetje is. Een belg zou nu zeggen: “ik weet nu dus niet of ik vader of moeder ga worden”.

Hoe dan ook: Er zijn foto’s. Het is wel knap wat die echoscopisten allemaal kunnen maken van zo’n beeld. Ze hebben het er soms ook maar gewoon bijgezet:

Blijkbaar zie je hier een linkerarm

Leuk he, dat duimpje in de mond. Ik ga vast sparen voor de orthodontist

Een been (?)

Even de veters vastdoen ?

Weet je wat ook leuk is? Die kadootjesstroom die nu al op gang komt. Ik ga ze niet allemaal bloggen, maar deze was wel heel geinig:

Zo hoeft het kleine Wolfje tenminste niet net als papa altijd in Hema-hemden te lopen 🙂

Comments

Leave a Reply