Kleine meisjes worden gro(o)t(er)

Een (niet zo) bekend Nederlands gezegde luidt: “De tijd vliegt” sprak de boer, en hij gooide de wekker. Door allerlei drukkigheid blijk je dan zomaar een maand niet te bloggen. En wat er dan allemaal gebeurt en verandert om je heen…… De zomer is ECHT voorbij (wie heeft hem gezien?), de bladeren vallen en voor je het weet staat de kerstboom weer in de kamer.
Ik heb altijd gezegd dat ik niet zo’n vader zou worden die te pas en te onpas met foto’s van zijn nazaten liep te strooien. Dat is ook de voornaamste reden dat op dit blog niet elke keer plaatjes van Charlotte staan. Vandaag dan maar weer wel eens wat plaatjes.
Het is onvoorstelbaar hoe snel zo’n spruit groeit en wat er elke keer aan verandert. Ik kreeg de tip om elke maand een foto te maken met steeds dezelfde teddybeer. Dat heb ik gedaan en kijk eens:

1 maand oud

2 maanden oud (is die beer nou gekrompen??)

3 maanden oud

4 maanden oud
Je kunt wel zien dat de verhouding baby/beer een stuk groter is geworden.
Voor de belangstellenden heb ik nog een paar fotootjes van deze week.

Iedereen zegt steeds dat ze zo op mij lijkt. Is dat zo?  Ik heb maar even een foto van de kleine Bor bijgevoegd dan kunnen jullie zelf oordelen.

Leave a Reply