Lekker op de trekker

Het is al weer een tijdje geleden gebeurd, maar ik wil het toch maar even vermelden. Een tijdje geleden werd mij gevraagd of ik “even” kon helpen met stro van het land halen. Nou heb ik in het verleden wel eens vaker geprobeerd te helpen met hooi bouwen, en dat was slecht bevallen. Ik heb nou eenmaal niet het fysiek voor dit soort arbeid.
Gelukkig hadden ze een mooie taak voor me.
IK MOEST DE TREKKER RIJDEN !

Dat was een verantwoordelijke taak. De Trekker, met platte kar over het weiland rijden, tussen de balen door. Ik ging er gewoon gewichtig van kijken.

Het ging met een bloedverzengende snelheid van maar liefst 3 km/u. Sneller kon niet, want dan kon Danny (die het echte gewichtige werk deed) mij niet bijhouden

Danny deed goed zijn best, en ik stuurde rustig rond, en zo hadden we al gauw een wagentje vol….
Kon ik gelukkig weer snel in mijn vertrouwde auto stappen.
BETER …….

Leave a Reply