Wereldreizigers

Gisteren kregen we weer eens kraamvisitie. Dit keer kwamen een tante en twee nichtjes van Mevrouw de Wolf op bezoek. Nu moet je weten dat Mevrouw de Wolf van oorsprong uit het zonnige Limburg komt, dus ook deze dames kwamen van ver. Ze kwamen met De Trein, van DE NS.
NS….. dat betekent…. Niet Snel…. Dat bleek wel…. Waar je met de auto ongeveer 2 uur bezig bent over de ruim 200km, duurt dat bij de NS ruim 3 uur. Dat komt omdat dit weekeinde de kortste weg tussen Heerlen en Utrecht over Nijmegen liep.

Kortom, de dames hadden een hele wereldreis achter de rug. Nou zou je denken dat ze dan wel bekaf zouden zijn en dat het een rustig dagje zou worden. Niets bleek minder waar.

Er werd koffie gedronken, broodjes en taart gegeten, en GELACHEN, veel gelachen. Natuurlijk moesten de dames ook allemaal even de baby vasthouden.

Ik geloof dat deze dame weer inspiratie kreeg voor een vers exemplaar ……

Daarna vertrokken ze weer en keerde de rust terug in huize De Wolf.

Het kerstverhaal kent de  drie wijzen uit het oosten. Huize de Wolf heeft “”De Drie Wijven Uit Het Zuiden”

Comments

  1. Anoniem

    Hey pappa frank, geweldig verhaal over ons. Voel me zeer vereert, want vet staat voor cool, tegek, wauwh, dus schrijf gerust nog veel verhalen over de vette wijven uit het zuiden, we zullen ons best doen bij Charlotte om ons temperament ook aan haar over tedragen..misschien is een meidendag in de toekomst een optie.Trouwens is een mooie verbinding op de toekomst..het noorden en het zuiden komen tesamen..mooi idee, vind je ook niet?Ze horen ons dan in heel Nederland schaterend lachen…kump good zegt de zuiderling dan.
    Het was gezellig en de rit met de trein dubbel en dik waard, ik heb in ieder geval genoten en doe dat nog als ik eraan terug denk.
    Tot de baby borrel he..

Leave a Reply