Goeie keuze!

Zojuist kwam ik op de weg een auto tegen van een bedrijf in rolstoelen, rollators, scootmobielen en sta-op fauteuils.
Het bedrijf heet……..

BEENHAKKER !!!!
Ik vraag mij dan altijd meteen af: Hoe kom je op zo’n combinatie???
Zat de oprichter van dit bedrijf vroeger op de lagere school en dacht hij: “hee, ik heet Henkie Beenhakker, laat ik een bedrijf in rolstoelen beginnen!”? Heeft hij nooit bedacht dat het wellicht niet zo’n strak idee was om zijn achternaam als bedrijfsnaam aan te houden? (dat vind ik overigens NOOIT een goed idee, maar dat terzijde.. ) Of was het nog veel erger en is dit bedrijf opgericht door Dhr. Pietersen die dacht dat “Beenhakker” wel een lollige naam zou zijn voor zijn tak van sport ?
Leuk detail trouwens: Op de auto staat ook: “wij blijven groeien”. Nu maar hopen dat al die afgehakte benen dat ook doen en dat die rolstoelen snel niet meer nodig zijn.

Leave a Reply